Selskabslokaler

50 - 200 Siddende Gæster

500 Stående gæster

Bryllup

Konfirmation

Konference

Book det perfekte selskabslokale i Køge til livets store fester

Hos Theilgaarden kan du booke selskabslokaler til alle typer af events herunder fester og konferencer eller andre erhvervsarrangementer. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du leder efter unikke lokaler med sjæl, og som ovenikøbet også har et lækkert udeareal med en stor terrasse, så er du landet det rette sted.
Theilgaarden har selskabslokalet Smedjen til livets store fester såsom bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage. Her er der plads til 50-250 siddende og 500 stående gæster. Skal du holde en mindre fest, men stadig ønsker et smukt lokale, så har vi også Montagen, der kan danne rammen om din fest med 35-160 siddende og 250 stående gæster. Skal du derimod holde en lidt mere intim fest eller mindre konfirmation, så er vores selskabslokale Stalden en mulighed. Stalden skaber de perfekte rammer for op til 50 siddende eller 85 stående gæster.

Få serveret lækker mad & vin til din fest

Sammen med et af vores smukke selskabslokaler kan du booke fuld forplejning. Så står vi for professionelle tjenere, der vil servere lækker mad og vin til din fest eller event. I samarbejde med vores dygtige kok kan du sammensætte en lækker mad- og vinmenu, der vil kunne huskes af dine gæster i mange år frem.
Skal der sættes ekstra skub i festen, så kan du også booke lydanlæg af højeste kvalitet sammen med festlokalet, der kan afspille dine yndlingssange på fuld skrue. Det går godt i spænd med discolys, som du også kan tilkøbe – Så er der altså ingen undskyldning for ikke at svinge hofterne, når I er færdige med en sublim middag. Dertil kan du også booke en bartender, der vil være tilknyttet selskabslokalet hele aftenen og natten, alt efter jeres behov. Vores bartendere vil kunne servere et bredt udvalg af drinks efter jeres eget valg.

Book overnatning i Køge sammen med dit selskabslokale

Kommer du langvejs fra og ønsker at overnatte i nærheden af Theilgaarden, så hjælper vi også med facilitering af overnatningsmuligheder lige i nærheden. Du behøver derfor ikke tænke på kørsel hjemad, men kan i stedet give den fuld gas.
Ønsker du alligevel at køre hjem, så ligger vores selskabslokaler kun 40 minutters kørsel fra København og 25 minutters kørsel fra Roskilde, hvilket gør det nemt at komme til og fra.

Fantastiske selskabslokaler til dit bryllup

Skal du holde dit livs bryllupsfest, hvor kærligheden skal kunne mærkes og nydes i smukke rammer, så er vores selskabslokaler Smedjen eller Montagen det rette valg som bryllupslokale.
Booker du et selskabslokale hos Theilgaarden er det også muligt at tilkøbe alt fra tjenere, lækker mad- og vinmenu, lydanlæg, lys og bartendere. Sammen laver vi en skræddersyet løsning, så den matcher alle drømme og ønsker til jeres store dag. I er altid velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak om, hvad et selskabslokale hos os kan tilbyde. Ellers kan I også udfylde vores kontaktformular – så vil I blive ringet op hurtigst muligt.

Selskabslokaler til erhverv

Mangler du et sted at afholde din næste konference, eller leder du efter et mødelokale, der kan huse flere end normalt, så er du landet det rette sted. Hos Theilgaarden har vi tre lækre selskabslokaler Smedjen, Montagen og Stalden, der alle passer perfekt til diverse erhvervsmæssige behov.

De fedeste selskabslokaler til konfirmationen

Når en konfirmation skal holdes, er det vigtigt med et smukt selskabslokale, der kan sætte prikken over i’et på denne særlige dag.
Hos Theilgaarden har vi flere lokaler, der kan danne rammen om din konfirmationsfest, uanset om den skal være storslået i vaskeægte prinsesse stil, eller en mere klassisk en af slagsen. Vi lytter gerne på alle jeres ønsker og drømme og vil gå langt for at indfri dem.
Skal I holde en konfirmation, hvor der skal sidde mange gæster til bords, så skal I tage et kig på vores selskabslokale Smedjen – et lokale der huser de største og smukkeste fester, og passer perfekt som konfirmationslokale. Smedjen er udstyret med et lækkert lydanlæg og en projektor, der frit kan bruges til at vise personlige taler eller videoer under konfirmationen, så alle kan følge med.
Vores selskabslokale Montagen kan også være et godt valg, hvis I ønsker en bar, en scene og et lækkert lounge-område.
Ønsker I en mere intim konfirmation, hvor kun de nærmeste er inviteret, så har vi også Stalden. Stalden er perfekt til 50 siddende gæster, og er derfor et lokale, der passer til lidt mindre selskaber. Husk at bestille konfirmationskort og bordkort, så I ikke mangler noget til konfirmationen.
Uanset hvilke drømme I sidder med, så tag endelig kontakt til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan være med til at gøre jeres konfirmation til en uforglemmelig dag.

Vores Lokaler

Den gamle smedje er Theilgaardens største selvskabslokale, med plads til 50 – 200 siddende gæster. Lokalet er indrettet med en permanent bar, en flytbar scene og et lounge-område både indendørs og udendørs med borde, stole og beplantning.

Montagen er Theilgaardens næststørste festlokale. I Montagen er der plads 35-160 siddende gæster, og lokalet er indrettet med en permanent bar, en flytbar scene og et lounge- område både indendørs og udendørs.

Stalden er det mindste af de store selskabslokaler hos Theilgaardens. I Stalden er der plads til op til 50 siddende gæster, og passer derfor perfekt til mindre selskaber, erhvervsarrangementer og fester.