Festlokaler

50 - 200 Siddende Gæster

500 Stående gæster

Bryllup

Konfirmation

Konference

Lækre festlokaler i Køge, der kan sætte skub i festen

Skal du holde et brag af en fest, hvor der skal være plads til både venner og familie og samtidig har brug for at fralægge sig det praktiske værtskab og blot fokusere på det sociale værtskab?
Vi har løsningen: Lej et af vores lækre festlokaler, der kan danne rammen for en fantastisk aften i fede omgivelser.

Lad vores festlokaler skabe de helt perfekte rammer for din fest

Hos Theilgaarden har vi tre festlokaler, der kan rumme både store og små fester. Vi har vores helt store lokale, Smedjen, hvor du kan invitere op til 220 siddende gæster til middag eller op til 400 stående gæster. Har man brug for dansegulv og discolys kan man koble sig til husets anlæg eller booke en erfaren DJ hos Theilgaarden. I festlokalet er der også en bar, hvor farverige og smagfulde cocktails bliver mixet af vores top rutinerede bartendere. Derudover er der også en projektor, som kan tilkøbes til festlige indslag og som er inkluderet i ‘teknikpakken’.
Vores næststørste festlokale, Montagen, er det sikre valg, hvis du ønsker op til 160 siddende gæster til en lækker middag. Lokalet kan desuden rumme op til 250 stående gæster. Selskabslokalet har også en bar, der vil være centrum for en festlig aften med lækre drinks.
Ønsker du en mere intim fest med plads til 50 siddende gæster til en skøn middag, så er det festlokalet Stalden, du skal vælge. Lokalet kan rumme op til 85 stående gæster, og der er massere af plads til et lækkert dansegulv.

Lej et festlokale med eller uden fuld forplejning

Hos Theilgaarden har vi tilknyttet nogle super dygtig kokke, der til dagligt laver fine dining og har finesserne for flot mad. Sammen med vores kok kan du sammensætte den menu, som du ønsker. Udvalget er stort, uanset om det skal være en lækker treretters eller buffet. Dertil er det også muligt at vælge en lækker vinmenu, der passer til maden.
Med i kuvertprisen inkluderes også vores dygtige tjenere, så I udelukkende skal koncentrere jer om at nyde dagen og aftenen. Alt lige fra borddug, servietter, farver, type stearinlys osv. er alt sammen noget der er inkluderet i kuvertprisen, så du netop kan nyde aftenen, som vært og sammen med dine gæster uden at skulle tænke på alt det praktiske.
I er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få en uforpligtende snak om, hvilket festlokale, som vil passe til jeres ønsker og behov. Vi har mange års erfaring I at afholde konfirmationer, bryllupper og andre store events og sætter en kæmpe ære i at skræddersy et arrangement præcis til dit/jeres ønsker. Derfor vil det glæde os også at være med til at hjælpe jer med det perfekte arrangement i lækre omgivelser.

Festlokaler til konfirmation, bryllup eller fødselsdage

Uanset hvilken fest du skal holde, om det er konfirmation, bryllup, eller en rund fødselsdag, så kan vores festlokaler forvandles til lige den type fest, du skal holde. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Vores lokaler har i mange år dannet rammen for flere store fester. Derfor har vi stor erfaring i planlægning og afviklingen, så de bliver en kæmpe succes. Vi gør altid vores ypperste for at gøre din fest til en uforglemmelig aften.
Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om hvilket festlokale, der vil passe til din fest. Når du har truffet en beslutning om at leje et festlokale os hos, så sætter vi os sammen og laver en skræddersyet plan, der matcher dine drømme og ønsker.

Ekstraordinære festlokaler på Sjælland

Vores tre lækre festlokaler Smedjen, Montagen og Stalden ligger placeret i Køge på Sjælland. Theilgaarden ligger kun 40 minutters kørsel fra København og 25 minutters kørsel fra Roskilde, hvilket gør det nemt at komme til. Der er ikke mulighed for overnatning på Theilgaarden, men vi står gerne for faciliteringen af overnatningsmuligheder i nærheden. Så lad os endelig vide, hvilke behov du har, så vi sammen kan finde en løsning.

Vores Lokaler

Den gamle smedje er Theilgaardens største selvskabslokale, med plads til 50 – 200 siddende gæster. Lokalet er indrettet med en permanent bar, en flytbar scene og et lounge-område både indendørs og udendørs med borde, stole og beplantning.

Montagen er Theilgaardens næststørste festlokale. I Montagen er der plads 35-160 siddende gæster, og lokalet er indrettet med en permanent bar, en flytbar scene og et lounge- område både indendørs og udendørs.

Stalden er det mindste af de store selskabslokaler hos Theilgaardens. I Stalden er der plads til op til 50 siddende gæster, og passer derfor perfekt til mindre selskaber, erhvervsarrangementer og fester.